Sijperda Verhuur en Talen Vastgoedonderhoud verlengen samenwerking

vrijdag 20 september 2024

Sijperda Verhuur en Talen Vastgoedonderhoud hebben hun succesvolle samenwerking opnieuw bevestigd met een contractverlenging van vijf jaar. Sijperda blijft verantwoordelijk voor de complete inrichting van de bouwplaatsen, waaronder het leveren van divers materieel, opslag en transport. Ons hoogwaardige materieel, afgestemd op de huisstijl van Talen, zorgt voor compleet ingerichte en herkenbare bouwplaatsen, wat een zorg uit handen neemt.

Maatwerk
Naast het leveren van materieel, zoals materieelcontainers en verfcontainers, verzorgt Sijperda ook kantoorunits die speciaal op maat zijn gemaakt voor Talen Vastgoedonderhoud. Deze units zijn voorzien van extra stopcontacten en hebben aan de buitenkant een ledlamp met bewegingssensor, geheel volgens de specifieke wensen van de klant.

Talen Vastgoedonderhoud is één van de grotere onderhoudsbedrijven in Nederland en gespecialiseerd in het totaalonderhoud van woningen en gebouwen.

De samenwerking tussen Sijperda Verhuur en Talen, waarbij wederzijds veel mogelijk is, wordt gekenmerkt door een sterk vertrouwen dat heeft geleid tot een intensievere samenwerking. Wij zijn trots op deze langdurige samenwerking en kijken uit naar de voortzetting hiervan.


Terug